Bülbülzade Mahallesi'ne sevdalı muhtar adayı

Yayın: 23 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 23.02.2024 11:44:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
69 okunma
Google News

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak belediye ve muhtarlık seçimlerinde aday olan isimler sahaya inerken Gaziantep'in yeni ve gelişen mahallesi Bülbülzade mahallesine genç ve çalışkan bir isim aday oldu. 
41 yaşındaki Hale Bozan, mahallenin desteğini arkasına alarak adaylığını açıklarken 31 Mart yerel seçimlerinde mahalle halkının sesi olmak için kolları sıvadığını söyledi.
Bülbülzade Mahalle Muhtar adayı Hale Bozan, Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Gaziantep temsilcisi Aslı Emektar'ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Bülbülzade mahallesinde 35 bin kişiden fazla insanın yaşadığını dile getiren Hale Bozan, "23 bin seçmenimiz var. Gaziantep'in en güzel mahallelerinden birisi olan Bülbülzade mahallesinde gördüğüm eksikleri gidermek, halkımızın her zaman sesi olmak için aday oldum. Bülbülzade mahallesinde spor tesisleri yok. Taziye evi yetersiz kalıyor, pazar yeri yapılmasını istiyoruz, özellikle bayanlarımızın rahatlıkla gidip spor yapabilecekleri alanlar yapılması için elimden geleni yapacağım. Mahallemizde en büyük eksiklik halk ve belediye otobüs sayısının az olması. Bununla birlikte kart dolum merkezlerinin çok uzak olması sıkıntı yaratıyor. Bunların çözümü için yetkililerle birebir görüşerek çözüm üretmek istiyorum. Bundan dolayı, Bülbülzade mahallesinin desteğiyle hizmet etmeye hazırım" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.