DA Mucize Danışmanlık Merkezi'ne görkemli açılış

Gündem Yayın: 11 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 11.03.2024 16:44:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
153 okunma
Google News

DA Mucize Aile Psikolojik Danışmanlık ve Sağlıklı yaşam merkezinin yeni yeri Vadi Park yanında hizmete açıldı.

DA Mucize Aile Psikolojik Danışmanlık ve Sağlıklı yaşam merkezi kurucusu Dilek Avuk'u bu önemli günde çok sayıda davetli yalnız bırakmadı. Açılış kurdelesini ise Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Gaziantep temsilcisi Aslı Emektar ile Gaziantep Kent Konyesi Kadın meclisi üyeleri birlikte kesti. Önceki gün gerçekleşen açılışa ayrıca Gaziantepli ünlü yazar Sabiha Doğan, Cinsiyet Eşitliği İzleme Derneği Gaziantep Koordinatörü Fatma Esin Özgül ve Türk Kızılay Gaziantep İl Kadın Başkanı Demet Demirkesen Dağlı ile çok sayıda danışman ve davetli katıldı. 

Gaziantep'te 4 yıldan buyana hizmet veren DA Mucize Aile Psikolojik Danışmanlık ve Sağlıklı yaşam merkezi, Vadi Park yanında yeni yerinde hizmet vermeye başladı. Cumartesi günü çok büyük bir katılımla yeni yerinin açılışı yapılan DA Mucize Aile Psikolojik Danışmanlık ve Sağlıklı yaşam merkezi kurucusu Dilek Avuk, katılan tüm davetlilere teşekkür etti. Avuk, yeni yerlerinde hizmet vermeye devam ettiklerini ve daha çok aile akademisini kurarak toplumu bilinçlendirmek ve evliliğin önemini anlatmak için hizmetlerinin sürdüğünü söyledi. yapılacak. 

DA Mucize Aile Psikolojik Danışmanlık ve Sağlıklı yaşam merkezi 2020 yılında kurulurken Mucize Danışmanlık Merkezi olarak, her bir bireyin psikososyal sağlığını desteklemeye devam ediyor. Çocuk, ergen, yetişkin, çift ve ailelere yönelik sunduğumuz kapsamlı danışmanlık hizmetleriyle, binlerce insanın hayatına dokunmanın gururunu yaşıyor. DA Mucize Aile Psikolojik Danışmanlık ve Sağlıklı yaşam merkezi yeni yerinde ise daha iyi hizmet için aileleri bekliyor. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.