Emektar'dan GATEM'e ziyaret! Ciğerli ile GATEM'i konuştular

Gündem Yayın: 09 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 09.02.2024 12:37:13
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
48 okunma
Google News

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Gaziantep Temsilcisi Aslı Emektar, Gaziantep (GATEM) Gıda ve Toptancılar Sitesi Yapı Kooperatifi'nin başkanlığına seçilen  Ahmet Ergun Ciğerli ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.

Ziyarete, Gaziantep (GATEM) Gıda ve Toptancılar Sitesi Yapı Kooperatifi'nin yeni başkanı seçilen  Ahmet Ergun Ciğerli, Başkan yardımcısı Memduh Behçet ve GATEM Muhasip üye Yaşar Ergün katıldı. Emektar ile GATEM hakkında görüş alış verişinde bulunan  Gaziantep (GATEM) Gıda ve Toptancılar Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Ahmet Ergun Ciğerli, "Üyelerimizin destekleriyle yönetime geldik. Yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte daha iyi biri GATEM için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Şehrimizin ve tüm bölge illerinin neredeyse gıda ihtiyacını karşılaşan Gaziantep (GATEM) Gıda ve Toptancılar Sitesinin daha iyi yerlere gelmesi için ne yapmamız gerekiyorsa yapmaya çalışacağız" dedi. 
Ciğerli, Yeni yönetim kurulu“Ekibimizle birlikte merkezimizi iyi yerlere getireceğimize inancım sonsuz” dedi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.