Haber Detayı
18 Kasım 2022 - Cuma 15:00 Bu haber 118 kez okundu
 
Gaziantep Kolej Vakfı Öğrencileri Motivasyon Kampı’nda
Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri 12. sınıf öğrencileri Gizem Doğan Yaşayarak Öğrenme Merkezi’nde akademik ve sosyal gelişimlerini destekleyici Motivasyon Kampı’na katıldılar.
Eğitim Haberi


Gizem Doğan Yaşayarak Öğrenme Merkezi’nde kampa katılan ve YKS hazırlık sürecinde olan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri öğrencileri sınav maratonlarına kısa bir keyif molası vererek arkadaşları ve öğretmenleriyle birlikte doğayla iç içe zaman geçirme fırsatı yakaladılar. Düzenlenen kampla ilgili bilgiler veren GKV Özel Liseleri Müdürü Engin Biba “ Öğrenciler akademik gelişimlerini de destekleyici bir planlamayla kamp alanında öncelikle deneme sınavları ve bire bir soru çözümleri uygulandı. Daha sonra ormanın derinliklerinde keyifli bir keşif yürüyüşü, tırmanma, eğlenceli ok atma yarışması ve çeşitli egzersizler yapılarak kamp ateşi etrafında keyifle sohbet eden kampçılarımız muhteşem bir gün geçirdiler. Sabahın ilk ışıklarıyla güne başlayan kampçılar akademik başarılarının yanı sıra yaşam ve özyönetim becerilerini de geliştirme fırsatı buldukları için keyifle kamp alanından ayrıldılar. Bu tür etkinliklerimiz önümüzdeki süreçte de devam edecek” dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Gaziantep, Kolej, Vakfı, Öğrencileri, Motivasyon, Kampı’nda,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Bizim Gazete
Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Anketler
Sitemizin çalışmalarını nasıl buldunuz ?
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı