Girişimci kadınlardan iş insanı Atilla Üğüdür’e ziyaret

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı, HASKAN Şirketler Grubu İcra Yönetim Kurulu Üyesi, KAGEM Kurucu Başkanı Zehra Ünal, yardımcı asistanı girişimci Meryem Özcan, Doğuş Gazetesi Genel Müdürü, Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti (UGC) Gaziantep temsilcisi Aslı Emektar, Sanayici iş insanı Atilla Üğüdür’e ziyarette bulundu.

Ekonomi Yayın: 02 Ağustos 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 02.08.2023 18:03:34
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
213 okunma
Google News

Ziyarette bulunan girişimci kadınları, iş insanı Atilla Üğüdür, ailesi ve kurum personelleri karşıladı.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Zehra Ünal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sanayici İş Adamı Sayın Atilla Üğüdür’ü iş yerinde ziyaret ederek, yapacağımız projeler hakkında istişareler de bulunduk. Nazik misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti (UGC) Gaziantep temsilcisi Aslı Emektar, sayın iş insanı Atilla Üğüdür hakkında Gaziantep için değerli ve vizyoner bir iş insanı olduğunu vurgulayarak, “Ziyaretimizi kabul eden iş insanı Atilla beye ve ailesine teşekkürlerimi sunuyorum. Fabrikasında bizleri gezdirerek yapmış oldukları ve gelecekte yapacakları çalışmaları titizlikle anlattı” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti söyleyen iş insanı Sanayici Atilla Üğüdür, Aslı Emektar’a, Zehra Ünal’a ve yardımcısı Meryem Özcan’a teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.