Kadınlar toplumun gerçek mimarlarıdır

Yayın: 08 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 08.03.2024 11:02:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
47 okunma
Google News

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Gaziantep Temsilcisi Aslı Emektar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Her şartta hayatı güzelleştiren, çevresine umut aşılayan kadınlarımızın feraset ve özverisiyle zorluklarımızı birlikte aşıyoruz. Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü en içten dileklerimle kutlarım" dedi. 
Aslı Emektar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında şu görüşlere yer verdi; "Dünya Kadınlar Günü, kadınların sosyal, ekonomik, kültürel ve politik başarılarını kutlayan küresel bir gündür. Bugün, kadınların siyasi ve sosyal bilincinin geliştirilmesine, ekonomik, siyasi ve sosyal başarılarının kutlanmasına ayrılmaktadır.
Kadın meslektaşlarınızın özverilerini takdir ediyor ve çalışan kadınlarımızın gününü en içten dileklerimle kutlarım. Biz çalışan kadınlar olarak ülkemize, şehrimize ve ailemize destek olarak hayatımızı sürdürmekteyiz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün sevgiyle, neşeyle ve hak ettiği takdirle dolu olmasını temenni ediyorum. Tüm kadınlarımızın dünya kadınlar günü kutlu olsun" ifadesini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.