Konak Mahallesi’nin gelişimi için genç muhtar adayı

Gündem Yayın: 06 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 06.03.2024 10:27:12
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
96 okunma
Google News

       Gaziantep’in önemli mahallelerinden bir tanesi olan Konak Mahallesi’ne muhtar adayı genç girişimci İbrahim marangoz oldu.

 1981 yılında doğan ve 33 yıldır seramik Sokak’ta aynı evde ikamet eden marangoz 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Konak Mahallesi’ne muhtar adayı olduğunu belirterek mahallenin gelişimi için destek verilmesi gerektiğini vurguladı. İbrahim Marangoz, Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Gaziantep Temsilcisi Aslı Emektar’ı ziyaret ederek yapmak istediklerini anlattı. İbrahim Marangoz mahallenin en büyük eksikliğinin elektrik sorunu olduğunu belirterek ve bunun yanında bir çok sorun tespit ettiğini açıklayarak bunların giderilmesi için elinden geleni yapmaya çalışacağını söyledi. 25 yıldır Konak Mahallesi’nde esnaf olduğunu ve mahalle halkının kendinden neler istediğini çok iyi bildiğini belirten İbrahim Marangoz, 31 Mart seçimlerinde Konak mahalle sakinlerinden destek istedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.