Mesut Çakmak, TUSAF kongresinden umutlu

Güneydoğu Un Sanayicileri Derneği Başkanı ve Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu Başkan Yardımcısı Mesut Çakmak, TUSAF’ın Antalya’da 18 ülkeden 1300 kişinin katıldığı kongresinin sektör için çok faydalı olacağını söyledi.

Ekonomi Yayın: 18 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 18.02.2024 15:29:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
60 okunma
Google News

Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu (TUSAF) 18. Uluslararası kongresi Antalya’da yapılırken Gaziantep’ten ise Güneydoğu Un Sanayicileri Derneği Başkanı ve Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu Başkan Yardımcısı Mesut Çakmak ile çok sayıda Gaziantepli TUSAF’ın Global Tarım Politikaları Gıda ve Enerji temasıyla düzenlediği TUSAF 18. Uluslararası Kongre ve Sergisine katıldı. 

Güneydoğu Un Sanayicileri Derneği Başkanı ve Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu Başkan Yardımcısı Mesut Çakmak, Antalya'da 1300 katılımcı ile başlayan TUSAF 18. Uluslararası Kongre ve Sergisi’nin sektör açısından verimli olacağına inandığını belirterek, “20 yıldan bayana Federasyonumuz çatısı altında güzel çalışmalar yaparak un sektörünün sorunlarını ve gelecekle ilgili planlarını istişare ederek sektörümüzün iyi bir noktaya gelmesini sağladık. Bu yıl ise Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu (TUSAF) Global Tarım Politikaları Gıda ve Enerji temasıyla düzenlediğimiz bu kongremizin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” ifadesini kullandı.

 
 
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.