OBA MAKARNAYA KUMPAS MI KURULUYOR?

Gaziantep'in önemli firmalarından olan OBA Makarna hakkında çıkan iddialar ''Oba Makarnaya kumpas mı kuruluyor?'' sorusunu akıllara getirdi.

Gündem Yayın: 13 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 13.03.2024 12:09:06
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
54 okunma
Google News

Bazı haber kaynaklarında Oba Makarnanın, yaptığı ihracatta son kullanma tarihi geçmiş ürünler ülke gümrüğünde yakalanıp, bunu iç piyasada tüketmek amacıyla tekrar yurda sokmak isterken suçüstü yakalandığı iddia edildi.

OBA MAKARNADAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Konuya dair önemli açıklamalarda bulunan OBA Makarna yetkilisi, bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi. OBA Makarna yetkilisi, ''Bu ürünler satışa çıkartığımız ürünler değildir. Bu iddialar tamamen gerçek dışıdır. Bu ürünler tamamen imha edilmesi için gümrükte bulunan ürünlerdir. Oba Makarna olarak bu iddiaları ortaya atan kişiler ile yargı önünde hesaplaşacağız'' dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.