Haber Detayı
18 Kasım 2022 - Cuma 14:03 Bu haber 110 kez okundu
 
Şahinbey Ampute Takımı Gruptan Lider Olarak Çıktı 3-0
Şahinbey Ampute Futbol Takımı, Türkiye Kupası Yarı Final karşılaşmasında İzmir Büyükşehir Belediyesi Ampute Futbol takını 3-0 mağlup ederek finale çıktı.
Spor Haberi


Van’da 13 Kasım tarihinde oynanmaya başlanan Türkiye Kupası müsabakalarında Şahinbey Ampute Futbol Takımı, daha önce ODTÜ Spor Kulübü Ampute futbol takımını 6-1, Alves Kablo Ampute Spor Kulübü Futbol Takımını 3-0 mağlup ederek yarı final karşılaşmasında İzmir Büyükşehir Belediyesi Ampute Futbol takını ile karşılaştı. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 tamamlanırken mavi-beyazlıların ilk golünü 26. dakikada Fuat Taştan kaydederken, diğer golleri ise  43 dakika Ömer Güler, 44. dakikada Mohammed Mubarık’tan geldi. Mavi Beyazlı ekip finalde daha önce yendiği Alves Kablo Ampute Spor Kulübü Futbol Takımı ile karşılaşacak.

Kupayı Hedefliyoruz

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı Kulüp Başkanı Cuma Güzel, takım gruptan lider olarak çıkmasından dolayı memnun olduğunu belirterek, "Türkiye Kupası maçlarına Şahinbey Ampute Futbol Takımı olarak çok iyi maçlar çıkardık. Son olarak yarı finalde İzmir Büyükşehir Belediyesi Ampute Futbol takını da 3-0 mağlup ederek finale çıktık. Finalde de daha önce 3-0 mağlup ettiğimiz Alves Kablo Ampute Spor Kulübü Futbol Takımı ile karşılaşacağız. Hedefimiz kupayı müzemize götürmek. Bu anlamda teknik ekibe ve futbolcularımıza güveniyorum” diye konuştu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Şahinbey, Ampute, Takımı, Gruptan, Lider, Olarak, Çıktı, 3-0,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Bizim Gazete
Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Anketler
Sitemizin çalışmalarını nasıl buldunuz ?
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı