SEÇİL KÖMÜRCÜ'DEN GAZİANTEP FK TARAFTARLARINA ÇAĞRI

Yayın: 23 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 23.02.2024 11:37:34
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
51 okunma
Google News

Gaziantep Futbol Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Seçil Kömürcü, zorlu viraja giren takımlarının düzlüğe çıkacağına inandığını söyledi. Kömürcü, Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Gaziantep Temsilcisi Aslı Emektar'ı ziyaret ederek taraftarlara mesaj yolladı. 

Hafta sonu oynanacak olan Başakşehir maçı öncesinde taraftarlardan destek isteyen Gaziantep Futbol Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Seçil Kömürcü, ligde yükselişe geçeceklerini ve hak ettikleri sıralamaya ulaşacaklarını söyledi. 

EMEKTAR'I ZİYARET ETTİ
Gaziantep Futbol Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Seçil Kömürcü, Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Gaziantep Temsilcisi Aslı Emektar'ı ziyaret ederek iş dünyası ve sporla ilgili görüş alış verişinde bulundular. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette gündem Gaziantep Futbol Kulübü oldu. 

FUTBOLU VE GAZİANTEP'İ ÇOK SEVİYORUM
Gaziantep Futbol Kulübü İcra kurulunda yer alan tek bayan Yönetim Kurulu üyesi Seçil Kömürcü, "İlk kez bir spor kulübünde yönetici oluyorum. Futbolu ve özellikle Gaziantep Futbol Kulübü'nü çok seviyorum. Bir şehir için bir takımın ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Bu kulüpte de yönetici olmak bana gurur veriyor" dedi. 

ÇOK İYİ BİR BAŞKANIMIZ VE YÖNETİMİMİZ VAR
Seçil Kömürcü, Gaziantep Futbol Kulübü'nde iyi bir başkan ve iyi bir yönetim kurulu olduğunu anımsatarak, "Gerçekten iyi bir başkanımız var. Kulübünü ve şehrini seven bir isim. Bizimde çok iyi bir yönetim kurulumuz var. Herkes birbirine saygılı ve kulübün başarısı için çalışan isimler" diye konuştu. 

BU TAKIM LİGDE KALACAK
Gaziantep FK'nın son haftalarda şansız bir şekilde puan kaybettiğini dile getiren Gaziantep Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Seçil Kömürcü, "Samsunspor maçında şansız bir golle berabere kalarak iki puan kaybettik. Ama ben bu takımın daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Biz yönetim olarak kenetlendik. Taraftarlarımızın da destekleriyle iyi sonuçlar alarak yukarılara çıkmak istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz ve kadromuz var. Taraftarlarımız rahat olsun. Gaziantep FK ligde kalacak" şeklinde konuştu. 

KURA ÇEKİMİNDE HEYECANLANDIM
Ziraat Türkiye Kupası kura çekimlerinde Gaziantep Futbol Kulübü'nü temsilen katılan Seçil Kömürcü, son 16 turunda yapılan kura çekiminde Fenerbahçe ile eşleştiklerinde çok heyecanlandığını belirterek, "Tüm rakipler belli oldu. Bizde sadece Fenerbahçe ile kaldık. Yani rakibimiz Fenerbahçe oldu. Banada maçın hangi stadyumda oynanacağını çekmek kaldı. Neyse ki, maçı Gaziantep'te oynadık. Bizim için iyi oldu" ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.