Tecrübeli muhtar Sait Biner'den Emektar'a ziyaret

Gündem Yayın: 09 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 09.02.2024 12:23:27
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
48 okunma
Google News

Sarıgüllük Mahallesi'nin 1999-2019 yılları arasında  muhtarlığını yapan Mehmet Sait Biner, 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden aday oldu. Biner, Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Gaziantep temsilcisi Aslı Emektar'ı ziyaret ederek yeniden aday olduğunu söyledi. 

Sarıgüllük Mahallesinin sevilen ismi Mehmet Sait Biner, "1999-2019 arasında muhtarlık yaptık. Bu süre içerisinde her zaman9 hizmetinde olduk. Dönemin belediye başkanı Mehmet Bozgeyik'in ve sonraki belediye başkanlarımızın destekleriyle mahallemize hizmet getirdik. Alt yapı sorunlarını çözdük. Her zaman halkımızın ve mahallemizin yanında olmaya çalıştım ve çalışmaya devam edeceğim. Fatma Şahin başkanımızın bize ilgisi daha büyük oldu. Bizi birebir dinleyerek hizmet ettik. Gaziantepli muhtarlara eğitim verildi. Çokta iyi oldu. Çok iyi bir eğitim aldık ve diplomamız oldu. 31 Mart seçimlerinde yeniden aday oldum. Halkımızın desteğini bekliyorum" dedi. Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Gaziantep temsilcisi Aslı Emektar ise Mehmet Sait Biner'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 31 Mart yerel seçimlerinde başarılar diledi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.